Sover hos anna inatt

Förlåt att jag inte hat bloggat , det är bara det att hela lovet har typ gjort så att jag har glömmt bloggen .. men eftersom deen nästan bara är till vänner så spelar inte så¨stor roll :)

Skolan har väl gått bra , lite segt bara men så är det väl för alla antar jag , har typ varit med anna hela vecka oc hhaft träning och match med 97orna , vann med 7-1 så det gick väl bra :)
Just nu sitter jag och väntar på att annas träning ska sluta , har suttit här sen 6 . Den slutar 8 :D Sen ska jag slagga där och imorgon ´tills på lördag ska hon slagga hos mig så det blir en nice helg :D

Från i förrigår tror jag ♥

Saknar !!



Saknar sjukt många ! Här är bara en av alla .. !

Varför så snygg?


Paul Wesley

Hej , jag är sjukt snygg har en snygg vampyrbror !



Faaaan va Vampire Diaries är bra ! Dom som inte kollar på det , KOLLLA ! ni missar nåt stooort :D
Fast tyvärr Paul/Stefan är min .. sjuuukt snygg :$

7 Augusti - Spanien

Ska inte sitta vid datan så länge , vi har gäster här eftersom min faster fyllde år för ett tag sen . Senare ska vi till Santa Lucia eller nåt sånt (?)
Puss


Yoggi - Kattungen

Här är Yoggi , som vi hittade på mina kusiners terras en morgon . Bara någon dag gamal som vi nu tar hand om , han/hon har inte öppnat ögonen än och det ända den gör är att bli matad , sover gosar . Har blivit helt kääär ! Vill ta hem Yoggi , nån som kan hjälpa mig ? (a) Ni skullr förstå vad jag mena om ni va här .. mamman har luktat på den när vi har lämnat den utanför men går sin väg sen , så vi är tvungna att hjälpa den så att den ska klara sig !
Unerbar kattunge .. ! ♥

@ Spanien - Webcam






Härkligt här i Spanien ! Bor hos mina kusiner som precis har flyttat , stor pool och nära havet , kan det bli bättre ? (; Nu ska jag duka och gosa med kattungen som vi hittade ! Berättar mer senare .. bilder kommer
Puss ♥

RSS 2.0