Börjar blogga på devote!

http://martinez.devote.se/
http://martinez.devote.se/
http://martinez.devote.se/

Drar hem imorgon

Shit vad snabbt tiden har gatt! Drar hem imorgon, aja ska snart till stranden med min syster daa, vaknade typ nyss sa ska bara setta pa mig badklederna och ga! Det ar typ 3 minuter till havet, herligt!!

Stranden

Kom precis tillbaka fran strande, lite halft nice sader bara! Assa vill inte hem, synd att jag bara ska va her i 3 dagar egentligen. kom fram igar runt 9 pa kvellen ocg drar pa onsdag morgon. Men bettre en ingenting, alskar att vara her!

Spanieeeen♥

Sitter hemma hos pappa med Jesper, ska snart till flygplatsen och dra till spanien, kanske bloggar lite därifrån får se om jag pallar. Annars ses vi på onsdag

I love you not only for what you are but for what i am when i am whit you

298345_256634381040096_100000806075967_630002_1050373019_n_large

no sabes lo que siento cuando te hago sonreir


om 5 dagar blir det..




Helgen

I fredags var jag med Donya, Victor, Ali och Zack ett tag. Sen va jag tvungen att dra hem sov hemma med min syster, skitmysigt! I lördags kom Donya, Rozan, Jesper och Micke, vi chillade bara hos mig och så sen sov Donya här. Och igår va jag med Jesper och Micke. Sen drog jag Jesper och Alexz till True talent, där jag krama Danny och tog kort med honom :D hihi hade iaf jättekul hela helgen, var inte i skolan idag flr har värsta mensväärken och magkatarr på samma gång :( Fyfaaan, orkar intee!!
Så jävla snygg kille assåå!!

Ingen blogglust!


RSS 2.0