Foki




Är det bara jag eller har inte Foki haft den här headern jättelänge ? Haha jag tycker iaf att hon borde göra en ny snart , börjar bli ävligt uttjatat inte för jag brukar läsa henne blogg men den är så sööt ^^

Utomjording eller .. ?



Nej men du datan , du förstår jag har gått och blivit en utomjordin ? :)

Maatch med 97orna

kom hem från match med 97orna för typ en timma sen , vi mötte järla och vann med 5-2 . Spelade inte alls bra eftersom jag hade sjukt ont i mina knän så nu har vi bestämt att jag får inte träna förrän vi har fixat inlägg till mina fötter , hade det förut men dom är försmå och försvunna (?)

Hittade denna snygga bild på ida , mig och nike ! Haha , bjuder :D

Ellens tjejmiddag !

Heej , i fredags hade ellen tjejmiddag , det var skitkul till några idioter kom och föstörde ! Men vi hade kul ändå , käka pizza , kolla film och så ! Bella var den ända som tog kort vet inte om hon tänker lägga upp dom eftersom dom inte är så.. fina ! Haha , snäll ajg är men ni skulle nog fatta om ni såg dom :)

Sååå min humor!


I wanna be a vampire!


Bilder från helgen

Här är lite bilder från helgen när vi va på mongolian och laser dome !








Maatch

heej ,
hade match igår , va vann med 7-1 gjorde 2 mål :) hade match med 95orna idag , vann med 1-0 gjorde målet ^^ i fredags gick jag och tjejerna och käka på mongolian sen körde vi laser dome , det va fett kul ! :D
Sen drog vi hem till Maggie , sov där och så :) Lägger upp lite biöder imorgon nu måste jag lägga på telefonen som jag pratar med min kära vän anna , hon är allmänt snygg !
Puss

Hos Maggie !

Nu är jag hos maggie , dom andra kollar typ på nån tecknad film (?) haha , ska nog också gå och kolla snart ^^
Imorgon ska vi käka lunch på mongolian i stan med alla tjejer , skit mysigt ! Sen blir det laser dome ! Får se vad vi hittar på efter det , men nu måste jag dra , puss



Det blir en ful bild på mig och Maggie , eller sööt på maggie ;)


Maatch !

Har snart match med 97orna , ska bli kul ! :) Men nu måste jag dra , anna sover här inatt för imorgon är det orgenteringsdag , puss


Cp bild , men hinner inte ta nån ny ;o

Min & Annas nya hobby !

Haha , när man inte kommer på någonting att göra så slutar det så här för mig och Anna , den här gången blev det bubble trouble 2 ..


I början (bildbevis till vendela & Lovisa som vi tävlade mot!)

I slutet (hade träning så va tvungen att dra )

När man har tråk själv .. haha !

Måndag imorgon , usch !

Måndag är nog seriöst min hatdag ! Skolan börjar efter en sköön helg och så slutar jag 3 ! Ska nog ändra så jag har ea på tisdagar eller nåt ist .. men jag har iaf träning , nåt kul :D


Ful bild på mig och anna

Seeeg

Heej ,
hade match med 95orna idag , det gick bra vi vann med 6-1 gjorde ett mål :) idag låg fortfarande ochsov när jag kom hem haha ;) Men hon hade träning så hon va tvungen att dra hem runt 3 så jag somna framför idol och vakna jätteseeg !


Charlie bit me remix !

Haha fett bra låt säger jag bara ! :)


Godnatt

Nu ska jga börja fixa mig för att gå och lägga mig , är sjukt trött ! Puss


Bilderna från igår !

Sha ,
Va i stan med Anna igår , vi sprang runt och foto lite och sen satte vi oss på ettmysigt litet café och pratade lite och drack varm choklad , riktigt mysigt ! :)
Lite bilder , bjuder på alla fuula ! (a)

jag älskar dig
Bästavän

Söööt

Fin utsikt va? (a)


















Dom trodde anna va en mutter ..

Jag klättrar på allt !











Skolfoto imorgon ! :(

Har bajs skolfoto imorgon :( Blir alltid lika ful men ett skratt är alltid kul :) Imorgon ska jag till anna innan skolan och fixa mig där som vanligt , kommer bli fulast i klassen som vanligt menmen det är man jue van vid ;)


Panini



Sitter på Panini nu med Anna , drar hem till henne nu . Puss

Skoola next !

hej ,
nu står jag och kololar när anna steker köttbullar till våran frukost :) Haha , snart ska vi gå till bussen sen blir de skolan ! Slutar klockan 3 idag och sen har jag träning men får inte träna eftersom jag har varit sjuk men ska nog kolla iaf , nu måste vi dra snart ! Puss

nydesignat !

hej, anna här!
Har fixat designen lite, hoppas du blev nöjd antonia! Det behövs fortfarande göras lite grejer men ja!
kärkek / anna - www.annaosara.blogg.se

nydesignat !

hej, anna här!
Har fixat designen lite, hoppas du blev nöjd antonia! Det behövs fortfarande göras lite grejer men ja!
kärkek / anna - www.annaosara.blogg.se

vampire diaries , 2 dagar kvar!



JAAAAA !!!! :D

Mitt liv har en till mening , haha ! :D Ögonblicket jag har väntat på .. sen spanien ! :D ♥

Hugo & Paow - La isla




Photoshop

Märkte för ett tag sen att jag har photoshop 7.0 , men har aldrig använt det för jag fattar 0 ! Seriöst jag vet bara hur man tar epp själv programet sen funkar ingenting ! Men jag har bestämt mig för att jag ska försöka lära mig det , sen får vi se hur det går med den saken ..


Sjuuk

Hej ,
nu har jag bestämt mig för att börja blogga om min vardag , inte bara en massa tråkiga inlägg . Eller ni fatar :) Idag stannade jag hemma från skolan för jag äe förkyld , ont i halsen , magen och huvudet men inte direkt extremt ont . *Ska snart ställa mig i duschen , niiice !
Imorgon ska jga till skolan har jag bestämt



Mohombi - Bumpy Ride

@ Vendelas home ♥

Shaa ,
hade match för ett tag sen med 95orna, minns inte vilka vi mötte men vi vann iaf med
11-1 gjorde 2 mål . Är inte nöjd men aja .. imorgon är det match igen fatst med 96orna :) Vi ska möta hammarby , nu ska vi fan vinna Älta !!
Snart ska jag och Vendela fixa lite inför ikväll , ska bli mysigt :) Men nu måste jag vara lite social , pusss


Vi på grönan för ett tag sen :) ♥


RSS 2.0